fbpx

sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

0263.351.166

contact@servoplus-filadelfia.ro

Service: (L-V) 8:00 - 16:30 | ITP: (L-V) 08:00 - 20:00 | (S-D): Închis
Contactează-ne: 0263.351.166
sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

Despre noi

Servoplus – Un plus de încredere


Cine suntem?

Suntem echipa Servoplus și facem parte din familia Filadelfia Group. Cu o tradiţie de peste 10 ani ani în domeniul auto ne-am extins și îmbunătăţit în permanenţă activitatea pentru a răspunde cerințelor clienţilor noștri prin oferirea de servicii specializate, de cea mai înaltă calitate.

Vă oferim o gamă completă de servicii și produse auto, la tarife competitive. Suprafața service-ului nostru este de 19.000 m2 din care 1812 m2 suprafață construită, unde ne ocupăm cu grijă de întreținerea și repararea vehiculelor dvs. Service-ul nostru are dotări moderne, tehnologie de ultimă generație și un personal înalt calificat.

Istoria Servoplus

Servoplus a apărut ca și răspuns la nevoia de suport tehnic pentru flota de peste 150 de autovehicule care deservesc firmele din Filadelfia Group.

De peste 10 ani asigurăm întreținerea și reparația pentru autocare, camioane, remorci, semiremorci, bus-uri pentru pasageri/marfă sau autoturisme, atât pentru companiile care aparțin grupului de firme Filadelfia, cât și pentru alți operatori economici sau persoane fizice.

Ce ne recomandă?

• Calitatea • Profesionalismul • Experienţa • Promptitudinea

Ai nevoie de o programare la service pentru mașina ta sau pentru flota de autovehicule a companiei tale?

Te putem ajuta cu toate lucrările de întreținere și reparații pentru: autoturisme, autoutilitare, autocare, camioane, remorci, semiremorci.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE IA LEGĂTURA CU NOI