fbpx

sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

0263.351.166

contact@servoplus-filadelfia.ro

Service: (L-V) 8:00 - 16:30 | ITP: (L-V) 08:00 - 20:00 | (S-D): Închis
Contactează-ne: 0263.351.166
sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

Filadelfia International Logistics

Filadelfia International Logistics a fost înființată în 2002, are ca obiect de activitate transportul de marfă la nivel național și în interiorul Uniunii Europene. Deținem o flotă de 62 de camioane Mercedes-Benz și Volvo, cu o capacitate de transport de 22 de tone. Sistem de monitorizare  prin satelit, activ 24/7. Calitatea serviciilor oferite este de primă importanță pentru noi.

Flota noastră s-a dezvoltat odată cu nevoile de transport şi de servicii logistice ale clienţilor noştri, permiţându-ne să ne adaptăm celor mai exigente cerinţe şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a ne permite să răspundem eficient nevoilor exprimate pe o piaţă foarte dinamică, lucrăm în permanenţă la dezvoltarea şi înnoirea flotei, dar şi la dezvoltarea abilităţilor profesionale ale şoferilor.

Transportul şi livrarea mărfii în siguranţă şi în termenul stabilit sunt promisiuni pe care ni le asumăm în relaţia cu clientul. Pentru a ne asigura clienții de acest lucru, deținem certificatul de management al calității ISO 9001 TUV Germania.

MISIUNE / VIZIUNE/ VALORI

Misiune

Orientarea către clienți și promovarea unor servicii de calitate.

Viziune

Poziționarea ca lider european în oferirea serviciilor de transport; susținerea clienților în atingerea propriilor obiective strategice; generarea unei creșteri sustenabile pentru Filadelfia Group și valoare pe termen lung.

Valori

  • Excelență în serviciile oferite
  • Integritate
  • Consecvență
  • Pasiune și dezvoltare sustenabila

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre serviciile Filadelfia International Logistics vă invităm să vizitați site-ul dedicat www.filadelfialogitics.com sau să ne contactați la: +40.263.215.544, orders@filadelfialogistics.com.