fbpx

sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

0263.351.166

contact@servoplus-filadelfia.ro

Service: (L-V) 8:00 - 16:30 | ITP: (L-V) 08:00 - 20:00 | (S-D): Închis
Contactează-ne: 0263.351.166
sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

Filadelfia Turism


Filadelfia Turism este alegerea ideală atunci când vine vorba de turism leisure și corporate. Cu o experiență de peste 11 ani pe piață,  compania vine în întâmpinarea tuturor clienților care doresc o gamă completă de servicii turistice de la pachete de vacanţă charter cu avionul sau autocarul, destinaţii exotice, croaziere, city break-uri, circuite, cazări oriunde în lume, bilete de avion și autocar către orice destinaţie, transferuri, rent-a-car, asigurări de călătorie, dar și soluţii complete pentru calatoriile de afaceri. La noi găsești toate serviciile de travel într-o singură agenţie!

DE CE FILADELFIA TURISM?

• GARANTĂM RĂSPUNS ÎN MAXIMUM 24 ORE!
Dacă nu primești răspuns la solicitarea ta în maximum 24 h, primești garantat un discount de 5%!

• PRIMEȘTI O SURPRIZĂ LA REZERVARE. Dacă faci rezervarea în maximum 48 h.

• MEREU LA DISPOZIȚIA TA. Consultantul tău de turism este la dispoziția ta oricând ai nevoie de ajutorul său, dar și pentru a soluționa situațiile de urgență!

• CALITATEA SERVICIILOR ȘI SIGURANȚA SUNT GARANTATE! Avem parteneriate directe cu cei mai importanți și de încredere peste 30 de touroperatori germani și nu numai.

• FLEXIBILITATEA PLĂȚII. Îți poți plăti sejurul și în rate, cu până la 10 rate fără dobândă. În cazul pachetelor turistice care includ hoteluri/vile în garanție poți plăti sejurul în tranșe cu până la 2 săptămâni înainte de plecare.


ECHIPA FILADELFIA TURISM

Calitatea serviciilor noastre este asigurată și de un personal foarte bine pregătit, focusat pe necesitățile clienților, capabil să creeze, într-un timp foarte scurt, pachetul de vacanță optim pentru fiecare client. Ne concentrăm pe transmiterea filozofiei noastre tuturor angajaților și pe îmbunătățirea comunicării, pentru ca Filadelfia Turism să fie o companie model în relația cu clienții. Echipa Filadelfia Turism este formată din oameni valoroși, care sunt la dispoziția clienților noștri pentru satisfacerea nevoilor acestora.


Din echipa Filadelfia Turism:

consultanți de turism, licențiați, care acordă consiliere turistică, identifică și propun cel mai potrivit serviciu de turism pentru fiecare client în parte; oferind servicii complexe și complete de turism.
agenți de ticketing specializați, acreditați IATA, care vă pot oferi întotdeauna cel mai bun tarif pentru biletul dumneavoastră de avion. 

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre ofertele noastre vă invităm să vizitați site-ul dedicat www.filadelfiaturism.ro sau să ne contactați la numărul de telefon 0749 010 305.