fbpx

sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

0263.351.166

contact@servoplus-filadelfia.ro

Service: (L-V) 8:00 - 16:30 | ITP: (L-V) 08:00 - 20:00 | (S-D): Închis
Contactează-ne: 0263.351.166
sat Șintereag, nr. 315, jud. Bistrița-Năsăud  

PTT Express by Filadelfia Group

Odată cu dezvoltarea agențiilor și a depozitelor la nivel național și internațional, PTT Express by Filadelfia Grup a devenit una dintre cele mai populare opțiuni disponibile pe piața serviciilor de transport colete și curierat rapid, implicit una dintre unitățile de afaceri relevante ale grupului Filadelfia.

Povestea a început odată cu cei care au avut încredere să-și lase coletele pe mâna noastră și ne-au solicitat ajutorul pentru a trimite colete internațional către cei dragi. După o perioadă de 10 ani, în care serviciul a funcționat cu succes sub denumirea Poșta Tabita Tour și a trecut prin mai multe etape de îmbunătățire a produselor și serviciilor, ne-am dat seama că ar fi timpul să trecem la o nouă abordare.

Curieratul intern, transportul de marfă paletizată, dar și transportul la domiciliu sunt acum în centrul activității pe care o desfășurăm pentru că dorim să satisfacem cerințele clienților noștri cât mai bine cu putință. Promisiunile noastre includ disciplină, transparență și autenticitate față de fiecare dintre voi.

PTT EXPRESS ÎN CIFRE:
•  73 agenții pe plan național și internațional
•  12 depozite: România, Spania, Italia, Franța
•  Flota alcătuită din 42 de autoutilitare și mașini mici

FACILITĂȚI PTT EXPRESS:
✔️ Am mărit numărul de depozite și am optimizat rutele existente pentru ca tu să te bucuri de livrări și preluări mai rapide;
✔️ Livrăm în continuare colete internațional, din România spre Spania, Italia, Franța și retur. Tarife începând de la 1 eur/kg.
✔️ Transportăm coletele la temperatură controlată;
✔️ Efectuăm și transportul de marfă paletizată, peste 30 kg;
✔️ Ne-am extins serviciile de curierat rapid și livrăm și național;
✔️ Livrăm/preluăm coletele la/de la domiciliu;
✔️ Deservim și nevoile de curierat ale magazinelor online sau ale altor companii.
✔️ Poți urmări unde este coletul expediat pe site la secțiunea AWB Tracking.

Dacă doriți să trimiteți colete prin Poșta Tabita Tour vă invităm să vizitați site-ul dedicat www.pttexpress.ro sau să ne contactați la numărul de telefon 0747.111.223, serviciu de Call Center.